Branches

Wij richten ons voornamelijk op de onderstaande drie branches. Het doel verschilt per organisatie. Vaak is deze gericht op het creƫren van interactie en/of het verbeteren van klantcontact.

bluetrace-sportstadions

Sportstadions

Voor sportstadions, sporthallen en sportcomplexen hebben wij Stadion Connect ontwikkeld. Middels Stadion Connect is het gehele complex voorzien van een netwerk en staat u direct in contact met uw fans middels het aanbieden van gratis stadion-WiFi en een Club App. Zowel tijdens als buiten de wedstrijden om.

Meer informatie

Recreatie

Ook gasten van hotels, resorts en vakantieparken willen toegang tot snel internet om te kunnen e-mailen, surfen, werken, chatten, etc. Een goed netwerk voor hotels, appartementen en tourisme/horeca (WiFi) is een onmisbaar element in de dienstverlening op uw resort. Wij hebben Leisure Connect ontwikkeld vanwege de stijgende vraag naar connectiviteit op resorts en in hotels.

Meer informatie

Huisvesting

Ruim 100 organisaties in Nederland huisvesten ruim 600.000 arbeidsgasten, expats en studenten. Daarvoor is het essentieel dat het netwerk en het Internet uitstekend is. Maar er is veel meer. De zelf-registratie en de app vormen een ideale combinatie voor een tal van nieuwe mogelijkheden met gewaardeerde diensten en interessante verdienmodellen.

Meer informatie

Scholen

De wereld om ons heen begint zich op digitaal niveau steeds verder te ontwikkelen. Daarom is het belangrijk dat leerlingen, scholen en leraren de mogelijkheid hebben om zich te kunnen mee ontwikkelen. Goed en veilig internet alsmede slimme inzet van digitale leermiddelen en andere digitale oplossingen zijn hierbij van groot belang. Met de juiste balans tussen techniek en persoonlijke aanpak.

Meer informatie