Bluetrace Caribbean B.V. is benoemd tot de officiële partner voor Philips Professional Display Services (PPDS) voor de Nederlandse Caribbean om u Philips MediaSuite & Digital Signage-oplossingen aan te bieden!

Deze opwindende samenwerking betekent dat bedrijven in de Caribbean nu kunnen genieten van de nieuwste Philips TV-technologieën en innovaties, rechtstreeks van een vertrouwde lokale partner.

Philips, een wereldberoemd merk dat synoniem staat voor kwaliteit en innovatie, heeft Bluetrace geselecteerd vanwege hun bewezen staat van dienst in de IT-sector en hun toewijding aan klanttevredenheid. Met deze samenwerking hebben Bluetrace en Philips de handen ineengeslagen om geavanceerde televisie-ervaringen naar de Caribbean te brengen.

Bluetrace kan nu de Philips MediaSuite TVsverbinden met uw reserveringssysteem voor een naadloze communicatie met gasten, denk aan: gepersonaliseerd Welkom, Inchecken/Uitchecken, Concierge functie en Noodmeldingen. Gasten kunnen ook rechtstreeks toegang krijgen tot hun eigen Netflix-account op de televisie in het hotel, of door te streamen vanaf hun telefoon of laptop met de ingebouwde Chromecast-functie waardoor een geoptimaliseerde kijkervaring mogelijk is en privacy gegarandeerd is!

Het eerste project met de Philips MediaSuite TVs(The Ridge on Blue Bay Curaçao) is al geïnstalleerd. Bent u de volgende om uw gastenervaring naar het hoogste niveau te tillen?

Neem contact met ons op als u op zoek bent naar professionele tv- of displayoplossingen zonder beperkingen: lobby, restaurant, toiletten, kassa, gastenkamers, conferentiefaciliteiten, gangen, tentoonstellingsarena’s, winkelcentra.