Afgelopen maand vond de in Hardenberg de Recreatie Vakbeurs plaats. Op weg naar het volgende vakantieseizoen etaleerden ruim 300 exposanten hun recreatieve producten en diensten voor de ruim 8.000 bezoekers. Van 15 tot en met 17 november was de Hardenbergse Evenementenhal gevuld met mooie initiatieven en enthousiaste bezoekers. Het leek alsof we al in het hoogseizoen zaten!

Deze beurs etaleert de Nederlandse recreatiemarkt op zijn breedst. Alles op het gebied van recreatie was er, van flexibele waterkraantjes voor boten tot digitale wandelroutes voor campings. Het betekende ook dat onze doelgroep er was.

Goud in handen

Bluetrace had voor de bezoekers van de Vakbeurs een gouden loper uitgelegd. Die kwam, al zeggen we het zelf, uit in een heel mooie stand. De sfeer was er goed en het publiek was er enthousiast over de vele extraatjes. Het zorgde voor een positieve uitstraling en veel bezoekers.

In onze stand was dus veel goud te zien. En natuurlijk niet zonder reden… Het laten verglazen van een camping of vakantiepark is namelijk een gouden investering, die u veel sneller kunt terugverdienen dan u waarschijnlijk denkt. Vakantiegasten hebben er veel voor over om de snelle, betrouwbare internetaansluiting te kunnen benutten. Met glasvezel heeft u dus goud in handen!

Onze bezoekers mochten goud ingelijst op de foto en ook de prijsvraag, waarbij bezoekers moesten raden hoeveel munten er in een grote glazen pot zaten, bleek een groot succes! De winnaar wist exact het juiste aantal te raden en heeft inmiddels een mooie prijs ontvangen.

Stappenplan

De beursorganisatie had alles piekfijn georganiseerd, zowel de bezoekers als de exposanten waren heel tevreden over de drie dagen. We hebben veel geïnteresseerden kunnen informeren en van vrijblijvend advies kunnen voorzien over toekomstbestendige internetaansluitingen in de recreatiesector. Het besef dat je met glasvezel goud in handen hebt, groeit onder campinghouders en vakantieparkbeheerders.

Het enige minpuntje voor ons is dat deze beurs commercieel gezien niet in de beste periode van het jaar plaatsvindt. We zitten nu namelijk al relatief laat in de voorbereidingsfase voor het komende vakantieseizoen, gezien de stappen die moeten worden gezet om een grote camping voor 1 april van glasvezel te voorzien. Maar… voor de iets minder grote recreatieterreinen kunnen we het nog redden, dus neem snel contact met ons op! Over het stappenplan naar glasvezel schreven we eerder een blog, die u kunt vinden op onze website.

Tot snel!

Wat we allemaal hebben gezien en wie we allemaal hebben gesproken, bevestigde voor ons dat iedere zichzelf respecterende partij in de recreatiesector op deze beurs aanwezig zou moeten zijn. In plaats van het hele land door te rijden om elkaar te kunnen spreken, kwam iedereen samen op één centrale plek. Bestaande klanten lieten dan ook weten het erg te waarderen dat we er waren. En door alle drukte en vele contacten vlogen de drie dagen voorbij.

We hopen dat al onze bezoekers aan de beursstand de sfeer net zo positief hebben ervaren als wij dat hebben. De Recreatie Vakbeurs 2022 was er voor ons één om in te lijsten. In een gouden lijst. We hopen snel verder te praten met onze enthousiaste bezoekers!