Bluetrace versterkt samenwerking met KPN voor internet- en TV-oplossingen

Bluetrace, toonaangevend in IT-oplossingen, kondigt met trots aan dat ze vanaf 1 maart 2024 rechtstreeks zullen inkopen bij KPN voor zowel internetlijnen als TV-oplossingen. Deze strategische samenwerking stelt Bluetrace in staat om hoogwaardige diensten te leveren aan zowel grootschalige als kleinschalige projecten.

Met deze nieuwe ontwikkeling biedt Bluetrace zakelijk IPTV op individuele basis, waarbij klanten hun pakketten zelf kunnen samenstellen. Of het nu gaat om uitgebreide internetlijnen voor grote bedrijven of maatwerk TV-oplossingen voor kleinere ondernemingen, Bluetrace staat garant voor hoogwaardige kwaliteit en service.

“We zijn verheugd over de mogelijkheden die deze samenwerking met KPN biedt,” zegt Roy van Ham bij Bluetrace. “Onze klanten kunnen nu profiteren van de betrouwbaarheid en innovatie van KPN, gecombineerd met onze expertise in IT-oplossingen.”

Bluetrace blijft zich inzetten voor het leveren van de beste diensten aan hun klanten, met de nadruk op hoogwaardige kwaliteit en maatwerkoplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw internet- en TV-behoeften.