Stay360 Experience dag

Stay360 Experience dag
Bluetrace organiseert de Stay360 experience dag in het AFAS stadion op 19 januari 2019. De inschrijving hiervoor is nu geopend.

Stay360
Het systeem voor maximale beleving en contact met elke gast. Niet alleen via tv maar via elk gewenste vorm van media. Het onthoudt hierbij specifiek de wensen en voorkeuren van elke gast. Zo werkt het feilloos op alle displays, kiosk, app en tv schermen. Als dat u niet versteld laat staan…
Van welkomstberichten tot informatie over activiteiten, van services tot het actuele weer. Interessante informatie voor de gast op elk apparaat. Daarnaast kan de gast op elk moment boekingen doen en chatten met de receptie. Maar het gaat nog verder voor uw gast! Denk hierbij aan precheck-in, fast check-out en zelfs concrete toegangsverlening. Het systeem werkt op elk bestaand systeem waardoor de implementatie geen slapeloze nachten zal veroorzaken.

Stay360 Experience dag programma: Zaterdag 19 januari 2019 , AFAS Stadion, Bluetrace VIP-box, 3e Etage
U bent welkom bij onze VIP-box op drie tijdsmomenten (blokken) om vragen te stellen of om een live demonstratie te zien:

Blok:1
10:30-12:30 Live demonstratie en uitleg
Lunch

Blok:2
13:00-15:00 Live demonstratie en uitleg
Borrelhapjes

Blok:3 met aansluitend de wedstrijd AZ – FC Utrecht
15:30-17:30 Live demonstratie en uitleg
17:30 Heerlijk avondeten en de bar is open!
18:30 Wedstrijd AZ – FC Utrecht

Om te laten zien dat het geen ‘valse belofte’ is maar een gedegen ‘gepokt en gemazeld’ platform zal er ‘live’ een demonstratie worden gegeven. U bent ook welkom om vragen te stellen en zelf aan de slag te gaan met het systeem.

Graag zien we uw aanmelding tegemoet. Er zijn maximaal 10 plaatsen per blok, dus wacht niet lang.

Aanmelden kan via het onderstaande formulier:

 

Tot ziens op de Stay360 Experience in het AFAS Stadion op 19 januari 2019