Coral Estate Centre op Curaçao kiest met Bluetrace voor innovatie

Coral Estate Centre heeft met haar nieuwe partner Bluetrace een grote stap gezet in optimalisatie van de infrastructuur bij Oasis Coral Estate en de restaurants Karakter, Koraal, Bread and More en Pizza and More.

Bij Oasis Coral Estate werkt Bluetrace aan een “state of the art” netwerk in alle hotelkamers en vakantiewoningen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Iedere kamer heeft een eigen veilig privé netwerk voor internet (WiFi) waarbij ook de mogelijkheid bestaat om via Internet te bellen en TV te kijken.

Bij alle restaurants, het strand en het zwembad maakt de WiFi een integraal onderdeel uit van het netwerk waardoor de gasten nu ook op het strand live TV, Netflix en Spotify kunnen streamen via het internet.

Het netwerk van Bluetrace voorziet Coral Estate Centre van een toekomst vaste oplossing waarbij verder automatisering van de hotelkamers zoals bijvoorbeeld slimme airco’s en de mobiele telefoon als kamersleutel eenvoudig te integreren zijn.

Wat is Coral Estate Resort?

Het Oasis Coral Estate Beach Resort is direct gelegen aan de azuurblauwe Caribische Zee met een 3 kilometer lange kuststrook. Het unieke resort bevindt zich te midden van een prachtig natuurgebied met veel wandelmogelijkheden, naar onder andere het befaamde binnenmeer met tientallen flamingo’s. Oasis Coral Estate heeft schitterende hotelkamers met zeezicht en luxe vakantiewoningen. Op het resort begin je je dag goed met koffie bij Bread and More, kun je bij Restaurant Karakter genieten van het strand en van de heerlijkste gerechten en cocktails, en een frisse duik nemen in het prachtige infinity zwembad bij Rooftop Bar Koraal. Sinds kort kun je op Coral Estate ook voor de lekkerste pizza’s terecht, bij Pizza and More!

www.oasiscoralestate.nl

Wie is Bluetrace Caribbean?

Bluetrace Caribbean verzorgt connectiviteit in z’n meest brede zin. Via de lucht (onder andere WiFI en straalverbinding), via CAI/COAX , via UTP en via glasvezel. Wij bouwen complete netwerken en ontzorgen daarin totaal. Dat doen wij onder andere voor winkelcentra, hotels, resorts en strand-accommodaties. En als deze infrastructuur er eenmaal ligt dan implementeren wij voor onze klanten diverse producten en diensten (waaronder landingspagina’s, ticketsystemen en registratiesystemen) waarmee deze klanten hun gasten optimaal kunnen bedienen. En uiteraard kunnen op het (WiFi-)netwerk tal van apparaten aangesloten worden, zoals kassa’s, boxen voor de muziek maar ook beveiligingscamera’s. Bluetrace heeft vestigingen in Nederland en op Curaçao.

www.bluetracecaribbean.com

info@bluetracecaribbean.com