Ruim 100 organisaties in Nederland huisvesten ruim 600.000 arbeidsgasten, expats en studenten. Daarvoor is het essentieel dat het netwerk en het Internet uitstekend is. Maar er is veel meer. De zelf-registratie en de app vormen een ideale combinatie voor een tal van nieuwe mogelijkheden met gewaardeerde diensten en interessante verdienmodellen.

Een uitstekende internetverbinding en daarmee perfect Internet is belangrijk en zeker voor arbeidsgasten, expats en studenten, want het betekent contact met het thuisfront, vrienden etc. En niet te vergeten, online diensten zijn voor iedereen steeds belangrijker. Speciaal voor deze groep mensen hebben wij een app gerealiseerd, waarbij voordelen zijn te behalen door zowel de gebruiker als de huisvester/ verhuurder.

Het werkt als volgt: De bewoner downloadt de app, en registreert zich door middel van een aantal vragen, na controle van de ingevulde gegevens is de bewoner ‘ingecheckt’ en klaar om WiFi te gebruiken. Dus zonder tussenkomst van de verhuurder én op ieder moment van de dag kan de bewoner zich in- en uitchecken, rechtstreeks communiceren met de huisvester voor vragen of klachten en diverse diensten afnemen via de app. Ook kan hiermee de wasserette worden gereserveerd en krijgt de gast een seintje als zijn was- of droogbeurt klaar is. Een ideale service voor elke gast. De digitale wasserette is daarbij ook zeer eco vriendelijk: minder stroomgebruik, vollere wasbeurten en minder leegstand van de machines.

De huisvester (maar denk ook aan de conciërge of een uitzendbureau) kan zien of de gast zich heeft ingecheckt, aanwezig is in de accommodatie (ontruiming bij brand). Tevens kan de app gebruikt worden voor e-mail- of pushberichten of om gerichte (commerciële) acties aan haar gasten aan te bieden.

De slimme ondersteuning van de diverse huisvesting processen verlaagt de werkdruk, verhoogt de service en de omzet.

Bluetrace volgt – indien van toepassing – de normen van de SNF en de wetgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens (Privacy/AVG).

Ook een goede netwerk en slimme digitale oplossingen voor uw huisvesting of uitzendburo? Neem dan contact met ons op.